رئیس کتابخانه

 


طاهره دیانت

سمت:رئیس کتابخانه
فهرست نویسی

شماره تماس: 36241341-36131026

دور نگار:36242800

 

شرح وظایف

ساختمان شماره 1- طبقه دوم

 

کارشناسان کتابخانه

 

ناصر دشتی
سمت:کارشناس کتابدار میز امانت
شماره تماس: 36131061
 ساختمان شماره 1 /طبقه دوم
شرح وظایف

 

نرگس کوثری 
سمت: کارشناس کتابدار بخش مرجع و 
پایان نامه
(پست موقت)
شماره تماس: 36131009
 ساختمان شماره 1 /طبقه دوم
شرح وظایف
کمال غلامی
سمت: کتابدار بخش پایان نامه
 
شماره تماس: 36131088
 ساختمان شماره 1 /طبقه دوم
شرح وظایف

 

آیین نامه استفاده از کتابخانه برای اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه شیراز

۱- اعضاء کتابخانه و تعداد کتب مجاز جهت امانت شامل موارد زیر است :

  الف – هیات علمی : ۱۰ کتاب حداکثر یک نیمسال                                   

  ب – دانشجویان کارشناسی ارشد : 7 کتاب حداکثر ۱ ماه

   ج – دانشجویان کارشناسی و کارمندان : 5 کتاب حداکثر ۲ هفته

   ۲- موادی که از کتابخانه خارج نمی شود : کتابهای مرجع ، نشریات ادواری ، پایان نامه های تحصیلی ، مواد سمعی بصری و نرم افزارها.

   ۳- برای امانت گرفتن کتاب کلیه دانشجویان دانشگاه شیراز  با ارائه کارت دانشجویی می توانند  کتاب به امانت بگیرند و در صورتیکه متقاضی تمدید کتاب برای مدتی دیگر باشند در صورت عدم رزرو کتاب توسط سایر دانشجویان کتاب حداکثر ۲ بار تمدید خواهد شد .

   ۴- در صورت مشاهده هر گونه نقص احتمالی در کتاب به مسئول میز امانت اطلاع دهید در غیر این صورت جبران خسارت به عهده امانت گیرنده می باشد .

   ۵- به هنگام تحویل کتب تازمان ابطال کارتهای امانت در محل باقی بمانید، عدم ابطال کارت به منزله وجودکتاب در نزد شما    می باشد.

   ۶- جریمه دیر کرد کتابهای در گردش به ازای هر روز ۱۰۰ تومان و جریمه دیر کرد کتابها و جزوات ذخیره به ازای هر ساعت ۵۰ تومان می باشد از یک هفته مانده به ایام امتحانات تا آخرین روز برگزاری مبلغ جریمه فوق به دو برابر افزایش می یابد .

    ۷- در صورت مفقود شدن کتاب توسط امانت گیرنده وی موظف است هر چه سریعتر نسبت به بازگرداندن عین ماده مفقود شده اقدام نماید . در صورتیکه تهیه آن مقدور نباشد قیمت روز کتاب بر اساس آخرین قیمتهای مندرج در کاتالوگهای روز تعیین  و به اضافه هزینه فهرست نویسی و آماده سازی کتاب اخذ می گردد.

 

شرایط عضویت آزاد در کتابخانه دانشکده هنر و معماری

افراد متفرقه (فارغ التحصیلان دانشگاه شیراز و سایر دانشگاههای کشور، بازنشستگان دانشگاه شیراز، دانشجویان سایر دانشگاههای دولتی و غیر دولتی و کارکنان سایر ادارات و سازمانها) می توانند با ارائه مدارک معتبر به عضویت کتابخانه در آمده و از منابع به دو صورت روزانه و ماهیانه استفاده نمایند:

  • هزینه عضویت ماهیانه سیصد هزار ریال و برای مدت سه ماه هفتصد و پنجاه هزار ریال می باشد. متقاضیان استفاده روزانه بایستی به ازای هر روز مبلغ پنجاه هزار ریال پرداخت نمایند.
  • امانت منابع برای اعضاء که عضویت ماهیانه دارند با واگذاری چک وثیقه و تضمین امکان پذیر است.
  • عضویت سازمانی مستلزم انعقاد تفاهم نامه توسط سازمان با کتابخانه می باشد.
  • مدارک مورد نیاز جهت عضویت آزاد شامل:

کارت پرسنلی و معرفی نامه  از سازمان یا نهاد متبوع جهت کارکنان ادارات و سازمان ها، معرفی نامه و کارت دانشجویی جهت دانشجویان کلیه دانشگاههای دولتی و غیر دولتی، کارت ملی و کپی مدرک تحصیلی برای فارغ التحصیلان کلیه دانشگاهها، یک قطعه عکس 4*3، تکمیل برگ درخواست عضویت و پرداخت حق عضویت.

 

 

ساعات کار کتابخانه

کتابخانه دانشکده هنر و معماری در روزهای  شنبه تا چهارشنبه از ساعت  7:45 صبح الی 12 و از ساعت 13 الی 15:45 بعد از ظهر  در خدمت مراجعین محترم می باشد. سالن مطالعه این کتابخانه در روزهای یاد شده به صورت یکسره از ساعت 7:45 صبح الی 16 بعد از ظهر باز می باشد.

 

 

درباره کتابخانه

 

 

در سال ۱۳۷۷همزمان با تأسیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه شیراز کتابخانه این دانشکده نیز آغاز به کار کرد.در شهریورماه  ۱۳۷۹  ساختمان شماره یک دانشکده هنر و معماری به همت خیر بزرگوار شیرازی  مرحوم احمد نادرکاظمی در فضایی زیبا و ارزشمند  افتتاح گردید در همین زمان کتابخانه دانشکده نیز به طبقه دوم این ساختمان منتقل و کار خود را ادامه داد.

طی سالهای گذشته کتابخانه دانشکده هنر و معماری روند رشد و تکامل ابتدایی خود را طی کرده است. هم اکنون این کتابخانه  به عنوان یکی از کاملترین کتابخانه های تخصصی در زمینه هنر، معماری و شهرسازی در جنوب کشور در حال ارائه خدمات به اساتید و دانشجویان دانشگاه شیراز و سایر دانشگاهها و موسسات تحقیقاتی می باشد.

با خرید نرم افزار جامع پارس آذرخش توسط معاونت محترم پژوهشی دانشگاه کلیه خدمات کتابخانه (فهرست نویسی، آماده سازی، جستجو و امانت کتاب) به صورت الکترونیک انجام می گردد در حال حاضر با تجهیز کتابخانه به نرم افزار آذر سا جستجوی  منابع این کتابخانه نیز مانند سایر کتابخانه های دانشگاه شیراز از آدرس اینترنتی  http://azarsa.shirazu.ac.ir/faces/home.jspx امکان پذیر است.

بخش های کتابخانه

 امانت 

در این بخش کتابهای فارسی و لاتین به صورت قفسه ی باز در دسترس مراجعه کنندگان می باشد و  کلیه کتابها قابل امانت گرفتن می باشند.

نشریات و کتب مرجع

کلیه مدارک این بخش فقط در کتابخانه قابل استفاده می باشند و امانت داده نمیشوند.

پروژه های تحقیقاتی دوره کارشناسی و پایان نامه های کارشناسی ارشد

این منابع در محل کتابخانه و در حد قانونی قابل کپی برداری می باشند.

بخش فهرست نویسی و آماده سازی

در این بخش کلیه خدمات فهرست نویسی و ورود اطلاعات کتابها و منابع در نرم افزار و همچنین آماده سازی منابع جهت ورود به  قفسه ها انجام می گردد.

بخش اطلاع رسانی

 با راه اندازی برنامه آذرسا به زودی کتابخانه قادر خواهد بود فایل الکترونیک برخی از منابع را جهت مطالعه در اختیار دانشجویان قرار دهد و در حال حاضر نیز این بخش پاسخگوی دانشجویان در جستجوی منابع الکترونیک فارسی و لاتین از پایگاههای خارجی و داخلی می باشد.

سالن مطالعه کتابخانه

******

 

پایگاه ها

 

به ورود به لینک پایگاههای اطلاعاتی دانشگاه شیراز  می توانید آدرس پایگاههای آنلاین، آفلاین، اشتراکی و رایگانی که کتاب، پایان نامه و مقالات فارسی و لاتین مورد نیاز کاربران را مشاهده و منابع مورد نیاز خود را بازیابی فرمایید.

 

پایگاههای اطلاعاتی دانشگاه شیراز

 

سایتهای مورد نیاز

 

سامانه همانند جو

فهرست نشریات علمی معتبر وزارت عتف-اردیبهشت ۱۳۹۸

فهرست نمایه های معتبر بین المللی

سامانه فهرست و ضریب تأثیر نشریات جهان اسلام

سامانه فهرست و ضریب تأثیر نشریات اسکوپوس

فهرست نشریات نامعتبر - اسفند ۱۳۹۶

سامانه رتبه بندی نشریات وزارت علوم

سامانه اعتبار سنجی مجلات علمی

سامانه جامع ثبت و اطلاع رسانی همایش های علمی

 

پـا یــگــــــاه هــــا

 
 
 
 

پایگاه های آنلاین

 

پایگاه های آفلاین

 

پایگاه های کتاب

 

 

پایگاه های پایان نامه

 

 

پایگاه های نشریه

 

 

پایگاه های سریع

 

 

 

 

 

تعداد کتابهای موجود در کتابخانه دانشکده هنر و معماری

 

سال

کتاب های فارسی

کتابهای لاتین

1390

7589

2815

1391

8071

2893

1392

8795

2943

1393

9623

3002

1394

9961

3006

1395

10394

3019

1396

10566

3070

1397    
1398    
1399