گزارش کارگاه آموزشی پوسترهای تعاملی

به همت انجمن علمی بخش هنر کارگاهی  آموزشی با عنوان پوستر های تعاملیUser Interface  با حضور  آقای دکتر فیزابی عضو هیات علمی بخش هنر ، آقای  مهندس خالویی و خانم علی ویسی  و جمعی از علاقه مندان حوزه  ارتباط تصویری  در دانشکده  هنر و معماری برگزار گردید.دکتر فیزابی در این کارگاه به تعاریفی کلی در مورد User Interface   و عوامل  کمک کننده اشاره کرد.ایشان ضمن اشاره به CLI  که همان برنامه نویسان اینتر فیس  هستند بیان نمود: متخصصین این امر از یک خط مستقیم حرکت ودر برنامه ریزی هایشان  از ریزه کاری هایی خاص استفاده می نماید . ایشان افزود: برنامه نویسان با گروه مواجه هستند و با برنامه ریزی های دقیق گامی تخصصی بر می دارند.

مهندس خالویی همچنین در این برنامه آموزشی به بیان ایده هایی در مورد پوستر های تعاملی و انواع گوناگون آن پرداخت. همچنین ایشان  در مورد علم ux designer , ui و اینتر فیس و منابعی که دانشجویان گرافیک می توانند تعاملی با برنامه نویسان داشته باشند اشاره نمود.سپس خانم ویسی  با اشاره به این موضوع که پوستر های تعاملی کاربردی هستند بیان داشت: استفاده از این شیوه در صرفه جویی  کاغذ و زمان بسیار کاربردی و موثر می باشد که برای مخاطب اهمیت بسیار دا رد.ایشان افزود تعاملی  به دو گونه  دستی و دیجیتالی می باشد که تعاملی دستی با حواس پنج گانه درارتباط است و تعاملی دیجیتالی فقط شنوایی و بینایی را درگیر می کند.ایشان افزود :پوسترهای تعاملی به غیر از صرفه جویی در زمان می توانند در بخش رسیدن مخاطب به هدف نهایی هم کمک کند و مخاطب را سریعتر به هدف خود در پوستر برساند.