نشست تخصصی «آشنایی با شبیه سازی انرژی در ساختمان و محیط و معرفی پلاگین‌های مرتبط در محیط گرسهاپر»

این برنامه توسط انجمن علمی معماری دانشگاه شیراز در روز ۱۲ اسفند ماه 1402 در تالار یاسمن دانشکده هنر و معماری برگزار شد.

در این برنامه، خانم دکتر رزا وکیلی‌نژاد عضو هیئت علمی دانشکده هنر و معماری و مهندس امید احمدی‌زاده دانش‌آموخته کارشناسی ارشد این دانشکده، توضیحاتی تخصصی در رابطه با مباحث انرژی و شبیهسازی آن و همچنین معرفی نرم‌افزار‌های مختلف، ارائه دادند.

در ابتدا خانم دکتر رزا وکیلی‌نژاد مقدمه‌ای با موضوع بحران‌های زیست محیطی بیان کرد  و ارتباط آن با مباحث مصرف انرژی در جهان را مورد بررسی قرار داد، سپس ایشان به ارائه مباحث دقیق‌تری در رابطه با انواع شبیهسازی انرژی و کاربردهای آن در معماری و طراحی پرداخت، در ادامه  از آقای مهندس امید احمدی‌زاده، دعوت شد تا توضیحاتی در رابطه با نرم‌افزار‌ها و پلاگینهای مرتبط با موضوع ارائه دهند.

در پایان، شرکت‌کنندگان پرسش‌هایی را در رابطه با موضوع سمینار مطرح کردند و با خانم دکتر وکیلی‌نژاد و آقای مهندس احمدی‌زاده به گفت‌و‌گو پرداختند.