مهندس شهریار اسدی هنرمند مهربان سال 1398

هر ساله با ورود به ایام میلاد پر برکت حضرت محمد (ص) پیامبر مهربانی و امام جعفر صادق (ع) نمایشگاه پوستر مهربانی  درشهر تهران برگزار می گردد. امسال نیز برای ششمین سال پیاپی  با حضور هنرمندان ، هنر دوستان و علاقه مندان به گسترش فرهنگ مهربانی ، نمایشگاه پوستر مهربانی در گالری اندیشه افتتاح شد .

این  نمایشگاه با هدف  یاد آوری صفت مهربانی حضرت محمد (ص)  بر پا گردید  تا به خود و جهانیان  این الگوی مهربانی را بیشتر بشناساند و یاد آور شود که  تنها با پیروی از تعالیم انسان ساز ایشان  و اهل بیت کریمشان قادر خواهیم بود تا به جهانی بدون ظلم و بدون جنگ و خون ریزی دست یابیم .

گفتنی است در اختتامیه این نمایشگاه از سوی دبیر نمایشگاه در بخش جنبی نمایشگاه، از اثر استاد شهریار اسدی عضو هیات علمی بخش هنر دانشکده هنر و معماری دانشگاه شیراز  با عنوان "مادران سرزمین من" تقدیر به عمل آمد و لوح هنرمند مهربان اهدا شد.

گفتنی است در سال 1394 مهندس شهريار اسدي برگزيده بخش" گرافيك "جشنواره هنرهاي تجسمي محمد (صلّي‌الله‌عليه‌وآله‌و‌سلّم) پيامبرمهرباني  شد.