برگزاری ویژه برنامه عصرانه فرهنگ در دانشکده هنر و معماری

به مناسبت پیروزی انقلاب اسلامی دربعد ازظهر  روز چهارشنبه   1 اسفند ماه ویژه برنامه «عصرانه فرهنگ »  با حضور جمع کثیری از دانشجویان  و اساتید و کارکنان  در تالار کیمیای دانشکده هنر و معماری برگزار گردید .

گفتنی است این برنامه با همکار ی مدیریت اجتماعی دانشگاه شیراز و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده با هدف افزایش روحیه ،نشاط و شادابی بین دانشجویان  برگزار شد که با استقبال بسیار خوبی رو برو گردید.

دکتر بذرگر رئیس دانشکده هنر و معماری در این برنامه ضمن تبریک چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند  اسلامی و خوش آمدگویی به حاضرین به بیان خاطراتی از سال های 57 پرداخت.

ایشان با اشاره به راهپیمایی 22 بهمن 57 و تیر اندازی در محدوده ارگ کریمخان وگرامیداشت شهدای آن روزبیان کرد :بسیاری از مردم جان خود  را هم در زمان جنگ وهم در زمان انقلاب  برای آسایش  و امنیت ما از دست داده اند تا ما امروز را در آرامش  بگذرانیم.

ایشان ضمن اشاره به شهدای تروریستی حادثه اخیر به دانشجویان متذکر شد:ما مدیون همین افراد هستیم که جان خود را برای امنیت ما از دست می دهند  و می روند بدون اینکه طالب چیزی باشند.دکتر بذرگر همچنین با یاد  و خاطره جوانانی که در دوران جنگ و انقلاب جان خود را از دست داده اند افزود : اصل چیزی که آن زمان برای آن تلاش شد استقلال وآزادی کشور بود که شعار ما هم در آن زمان و امروزه  همین بوده است .ایشان افزود اگر ما بخواهیم  هویت خودمان و کشورمان را حفظ نماییم باید به این شعار اهمیت  زیادی بدهیم.

.ایشان ضمن اشاره به استقلال موجود در کشور بیان کرد:امروزه بحثی که در دنیا وجود دارد این است که می گویند جهانی شوید و مانند ما باشید و مثل ما فکر کنید و این واقعیتی است که نباید به آن تن داد.

همچنین تقدیر از فعالان و برگزیدگان این برنامه ،اجرای موسیقی سنتی ،نمایش،صداگذاری بر روی انیمیشن،پذیرایی  از دیگر برنامه های "عصرانه فرهنگ" بود.