برگزاری نمایشگاه نقاشی "بوستان خیال" توسط سرکار خانم دکتر غروی عضو هیات علمی بخش هنر

دکتر فریبا غروی منجیلی ،کارشناسی عکاسی دانشگاه هنر تهران و کارشناسی ارشد ارتباط تصویری دانشگاه تربیت مدرس و دکترای پژوهش هنر در زمینه سینمای کودک خود را از دانشگاه پاریس 1 سوربن فرانسه دریافت نموده و مدت 12 سال است که در دانشکده هنر و معماری در کسوت  عضو هیئت علمی تدریس می نماید. وی نمایشگاه های جمعی و انفرادی بسیاری در زمینه عکاسی و نقاشی در پاریس ،تهران و شیراز برگزار نموده و نمایشگاه بوستان خیال به منظور ارج نهادن به مقام دانشجو در روز 16 آذر آغاز و تا شب یلدا ادامه خواهد داشت.

عکس های  مجموعه بوستان خیال ،برگزیده ای از نقاشی های ذهنی ده ساله اخیر می باشد که حاصل تجربه سبک ذهنی مختلف نقاشی و همچنین برگردان حالات روحی و عاطفی و اتفاقات زندگی روزمره وی هستند.

ضربه قلمهای امپرسیونیسم و درونگرایی های اکسپرسیونیسم و نقاشی های خلاصه و مینیمال گرافیکی نیز تجربیاتی تکنیکی است که از این میان برخاسته اند و امید است بوستان خاطر شما را معطر سازد.

پاییز 1398