برگزاری دومین رویداد-مسابقه شتابدهی کسب و کارهای خلاق شهری

رویداد-مسابقه شتابدهی کسب و کارهای خلاق شهری برای دوومین بار است که در دانشگاه شیراز و به همت انجمن علمی شهرسازی و مدیریت دانشگاه شیراز و با همیاری بنیاد نخبگان فارس، مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز، شتابدهنده کوانتوم، اتحادیه انجمن‌های علمی معماری و شهرسازی سراسر کشور، شرکت عمران شهر جدید صدرا و شهرداری شیراز برگزار می شود .

در این رویداد ۵۴ ساعته که با هدف کارآفرینی و در هماهنگی با شعار سال ۱۳۹۷ یعنی "حمایت از کالای ایرانی" برگزار می‌شود، ایده‌های برتر به سمت درآمدزایی و اشتغال‌زایی هدایت خواهند شد‌.

به گفته فرهاد نیک نژاد دبیر انجمن علمی شهرسازی دانشگاه شیراز در این رویداد شرکت‌کنندگان با تشکیل تیم هایی با ایده هایی نو حضور می‌یابند و ایده‌هایشان را پردازش می‌کنند و در نهایت به سه تیم موفق و برنده پس از داوری جوایز نقدی و غیر نقدی نفیسی داده شود. به علاوه در خاتمه این رویداد سه روزه، تیم‌های برگزیده با ایده های برتر به مرکز کار آفرینی و مرکز شتاب دهی دانشگاه معرفی و از طریق این مراکز جهت ارائه تسهیلات شرکت های دانش بنیان به پارک علم و فناوری معرفی می شوند.

گفتنی است این مسابقه  از روز چهارشنبه ۱۵ الی جمعه 17 اسفند ماه در دانشکده هنر و معماری دانشگاه شیراز برگزار می شود. همچنین در طی این سه روز کارگاه های متفاوتی متناسب با موضوع برگزار می گردد .

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به  وب سایت http://evnd.co/eznce مراجعه نمایند.