برپایی نمایشگاه و غرفه در مدرسه علوم پزشکی شیراز

سه‌شنبه 4 اردیبهشت 1403 انجمن‌های علمی دانشکده هنر و معماری با همکاری دیگر انجمن‌های علمی دانشگاه شیراز نمایشگاه و غرفه‌ای برای معرفی رشته‌های مهندسی شهرسازی، مهندسی معماری، صنایع‌دستی، گرافیک و فرش در مدرسه علوم پزشکی برگزار کردند. هدف از برگزاری این برنامه افزایش و ارتقاء همکاری دانشگاه با آموزش و پرورش بود، زیرا آشنایی دانش آموزان  دبیرستان دوره اول و دوم با رشته‌های دانشگاهی در تمامی گرایش‌ها می‌تواند در انتخاب رشته مناسب و افزایش سطح علمی دانش‌آموزان امروز و دانشجویان آینده بسیار موثر باشد، از این رو ارتقاء و تقویت ارتباط دانشگاه با آموزش و پرورش از ضرورت بالایی برخوردار است. در راستای این هدف  اعضای انجمن‌های علمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه شیراز با برپایی غرفه نمایشگاهی به معرفی رشته‌های ذکرشده و گرایش‌های مختلف این رشته‌ها، بازار کار و اهمیت آن‌ها پرداخته و به سوالات دانش‌آموزان حاضر در این رویداد پیرامون این موارد پاسخ دادند. این برنامه با استقبال چشمگیر دانش‌آموزان و دبیران ارجمند مدرسه علوم پزشکی روبرو شد.