راه اندازی کافه کار آفرینی در دانشکده هنر و معماری

راه اندازی کافه کار آفرینی در دانشکده هنر و معماری


درمراسمی با حضور رئیس دانشکده و جمعی از اساتید و دانشجویان علاقه مند و فعال در حوزه کار آفرینی ؛ کافه کار آفرینی در دانشکده هنر و معماری دانشگاه شیراز گشایش یافت.
از اهداف این مجموعه آشنایی دانشجویان با محیط کار است و دانشجویان دانشگاه شیراز می توانند با ارائه ایده های خودشان در این کافه به اهداف کار آفرینی نزدیک شوند.این کافه کار آفرینی توسط دو تن از دانشجویان دانشکده علوم ، خانم ها عباسی و یزدانی و زیر نظر هسته کار آفرینی دانشگاه شیراز در دانشکده هنر و معماری سازماندهی شده است.
دکتر منصورکنعانی ، مدیر مرکز نوآوری و کار آفرینی دانشگاه شیراز در این مراسم گفت: یکی از بزرگترین کار هایی که می توان انجام داد پیوند زدن حلقه های کار آفرینی به هم می باشد .اینجا محلی برای آموزش و خلاقیت و ایجاد انگیزه می باشد وحلقه های بعدی و اصلی جاهایی است که از طرح حمایت می کنند، که بخشی از آن پارک یا شرکت های دانش بنیان می باشد.
وی افزود : متاسفانه یکی از آفت هایی که شرکت های دانش بنیان با آن روبرو می شوند پخته نبودن طرح وایده می باشد.
دکتر کنعانی اظهار داشت : 90 در صد شرکت ها هیچ وقت به سال سوم فعالیت خود نمی رسند که علت اصلی آن هم کم بودن همین حلقه ها می باشد.
وی ، ارتباط با دانشجویان و فارغ التحصیلان را از موارد مهم در کافه کارآفرینی برشمرد و خاطر نشان کرد: در حال حاضر در کشور ما چیزی که می تواند جایگزین نفت شود دانش است .چون هم افراد خلاقی داریم و هم دانش گرد آوری شده فراوانی داریم
دکتر کنعانی گفت: ما در علوم پایه و علوم دیگر جزء کشور های برتر هستیم و باید این آگاهی را تبدیل به درآمد کنیم و اینکه چطور انجام دهیم که دچار آفت نشود ، هنر ما را می رساند.
مدیر مرکز نوآوری و کار آفرینی دانشگاه شیراز بیان کرد: در این مرکز باید هدف گذاری به این صورت انجام شود که آگاهی کامل به افرادی که می خواهند پا در این عرصه بگذارند داده شود و افراد را نسبت به توانایی هایشان آگاه ساخت.
دکتر بذرگر ، رئیس دانشکده هنر و معماری هم اظهار داشت : راه اندازی این مرکز در دانشگاه بسیار مهم و کار آمد تلقی می شود .
وی افزود: ضروری است در این مرکز به شیوه ای عمل شود که نتیجه گرایی در بر داشته باشد
رئیس دانشکده هنر و معماری گفت : این مرکز می تواند در چهار چوب ایجاد یک تعاونی در زمینه فرش ، منبت ،خاتم و صنایع دستی مختلف ، دانشجویان را به سمت اداره تعاون سوق دهد و به دانشجویان گوشزد نماید که با انجام کار گروهی و مشترک ، می توان به خوبی در قالب صنایع دستی فعالیت کرد.
دکتر بذرگر خاطر نشان کرد : باید در هر بخشی درس کار آموزی مورد توجه قرار گیرد و درآن بخش اساتیدی مشخص شوند که در خصوص موضوع کار آفرینی در آن رشته خاص کار کنند و در نهایت همان درس در همان بخش به صورت تخصصی ارائه گردد.
خانم دکتر اختیاری ، عضو هیات علمی بخش معماری و نماینده مرکز نوآوری و کار آفرینی دانشگاه شیراز هم بیان کرد : از اهداف این مرکز این است که تمامی دانشجویان به شکل صمیمی در دنیای بیرون کار کنند.
وی افزود : این کافه مختص دانشکده هنر و معماری نمی باشد و تمامی دانشجویان دانشگاه شیراز می توانند در این کافه جهت ارائه ایده و طرح های خودشان دور هم جمع شوند.
عضو هیات علمی دانشکده هنر و معماری گفت : دانشجویان به جای رقابت باید رفاقت را سرلوحه کارشان قرار دهند تا همکاری بیشتر و موثرتری ایجاد شود.
دکتر عارفی هم در این مراسم بیان داشت : در نشست هایی که در مورد پارک های علم و فنا وری و شرکت های دانش بنیان داشته ایم در مورد مزایای آن تعاریفی می شده است؛ ولی متاسفانه به آفت ها کمتر توجه شده است و این موردی است که باید با بازدید های میدانی صورت بگیرد و خوشبختانه پارک هم در این راستا همکاری لازم را داشته است.