بازدید ارزیابان شورای جهانی صنایع دستی از دانشکده هنر و معماری دانشگاه شیراز

بازدید ارزیابان شورای جهانی صنایع دستی از دانشکده هنر و معماری دانشگاه شیراز


به منظور ثبت شیراز به عنوان شهر جهانی صنایع دستی ؛جمعی از ارزیابان شورای جهانی صنایع دستی از دانشکده هنر و معماری دانشگاه شیراز یازدید کردند.
در این برنامه ، ارزیابان به سرپرستی خانم دکترغاده هیجاوی رئیس منطقه غرب آسیا و اقیانوسیه شورای جهانی صنایع دستی به همراه احمد الفارسی ارزیاب این شورا ؛ از کارگاه ها و بخش های مختلف دانشکده هنر و معماری دیدن کردند و از نزدیک با اساتید و دانشجویان به گفتگو پرداختند.
خانم دکترغاده هیجاوی ، رئیس منطقه غرب آسیا و اقیانوسیه شورای جهانی صنایع دستی در نشست مشترک با رئیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه شیراز ، با ابراز خوشحالی از حضورش در دانشگاه شیراز و بازدید از کارگاه های هنری ، اظهار داشت : صنایع دستی ، نشانه فرهنگ و هویت یک ملت است و از اینکه دانشگاه شیراز به این موضوع اهمیت می دهد ، بسیار خوشحالم.
وی افزود : بحث سلامت افراد فعال در صنایع دستی از اهمیت بالایی برخوردار است و این هنرمندان باید آرامش خاطر داشته باشند تا به آفرینش های هنری بپردازند.
دکتر بذرگر، رئیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه شیراز هم در این دیدار با قدردانی از حضور هیات ارزیابان شورای جهانی صنایع دستی در دانشکده هنر و معماری ؛ اظهار داشت : صنایع دستی یکی از اجراء مهم شهر شیراز است و به دلایل تاریخی و هویتی ، از دیرباز تا کنون صنایع دستی شیراز همواره پررونق بوده است.
وی اظهار امیدواری کرد بازدید ارزیابان شورای جهانی صنایع دستی از دانشکده هنر و معماری و سایر ظرفیت ها و توانمندی های شیراز ، سبب ثبت این شهر به عنوان شهر جهانی صنایع دستی گردد.
دکتر مجید رضا مقنی پور ، رئیس بخش هنر دانشگاه شیراز هم گفت : هم اکنون 330 دانشجو در این بخش دانشگاه شیراز مشغول به تحصیل هستند که حدود یکصد نفر از آنها در رشته صنایع دستی می باشند.
وی افزود : رشته صنایع دستی دانشگاه شیراز بیش از 24 سال سابقه دارد و از نخستین دانشگاه های کشور در این زمینه به شمار می رود.
رئیس بخش هنر دانشکده هنر و معماری دانشگاه شیراز اظهار داشت : به روز بودن و متفاوت بودن ، دو شاخصه اصلی آموزش های این بخش به شمار می رود و تلاش شده تا هنرهای سنتی و مدرن در کنار هم به دانشجویان ارائه شود.
دکتر مقنی پور گفت : به همین منظور کارگاه های جواهر سازی و .. در دانشکده ایجاد شده و در کنار آموزش صنایع دستی ، مهارت های کارآفرینی هم به دانشجویان ارائه می گردد.
رئیس بخش هنر دانشگاه شیراز در خصوص کاندیدا شدن شیراز برای شهر جهانی صنایهع دستی ، خاطر نشان کرد: ثبت شیراز به عنوان شهر جهانی صنایع دستی ، تاثیر به سزایی در برند، جذب گردشگر و رونق اقتصادی فعالان عرصه هنر و صنایع دستی خواهد داشت.
وی یادآور شد : دانشگاه شیراز هم با تلاش برای انعقاد تفاهم نامه های بین المللی با دانشگاه های فعال در زمینه هنر و صنایع دستی ، نقش موثری را در شناساندن هرچه بیشتر آثار هنری و صنایع دستی شیراز ایفا خواهد کرد.