بازگشت به صفحه کامل

بازدید دانشجویان منتخب کشور عمان از دانشکده هنر و معماری دانشگاه شیراز

صبح سه شنبه سوم خرداد ماه 1401 دانشجویان دختر و پسر برگزیده کشور عمان (از رشته‌های معماری، هنر، گردشگری، اقتصاد و بازرگانی) از دانشکده هنر و معماری بازدید کردند. این بازدید از مجموعه حجم‌های سنگی باغ گل‌ها آغاز شد. سپس با راهنمایی جناب آقای دکتر فتاحی، عضو محترم هیئت علمی بخش معماری، از کتابخانه، مرکز تک لب، و آتلیه‌ها و کارگاه‌های بخش هنر بازدید به عمل آمد. دانشجویان منتخب عمانی ضمن این بازدیدها با ظرفیت‌های آموزشی و پژوهشی دانشکده هنرومعماری خصوصاً فعالیت‌های فنآورانه معماری در مرکز تک لب، همچنین فرایند خلق آثار هنری و صنایع دستی در کارگاه‌های تذهیب، جواهرسازی، خاتم و منبت، رنگرزی، بافت پارچه و فرش آشنایی پیدا کردند.
از بخش‌های دیگر این برنامه، بازدید از نمایشگاه آثار منتخب برخی فارغ‌التحصیلان هنر دانشکده بود که با سرپرستی جناب آقای دکترمیرزاابوالقاسمی، معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده، و همکاری انجمن‌های علمی هنر و فرش تدارک دیده شده بود. در این نمایشگاه آثاری از سفال و سرامیک ،منبت، معرق، خاتم، نگارگری، خوشنویسی، و تذهیب در معرض دید، و بسیار مورد توجه، قرار گرفت.

آدرس کوتاه :